Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.07.2006, 11:13   #1344
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rork
Całkiem ciekawe "wypały" szczególnie te prostore od MBI, sony średnio (D11 były lepsze ), TDK hmm .... słabo (TDK jakoś nie stawia już na jakość, a szkoda )
Ogólnie to ten Nec jest ok ( jak by tak testy tych płyt zrobić dodatkowo na np Liteonie to obraz był by jaśniejszy )
niestety póki co nie mam dostępu do liteona ale coś pokombinuję
co do sony to przez przypadek trafiły mi sie D21 ,
Tdk kupiłem tylko parę sztuk na próbę żeby sprawdzić czy coś sie zmieniło
na lepsze - jak widać
płytami prostore sam byłem miło zaskoczony cena 9.90zł za cake 10szt.
kupione w saturnie [K-ce] , jak znowu tam będę to zrobię większy zapas
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post