Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.07.2006, 18:27   #2
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Exclamation

Cytat:
Napisany przez micholes
Ściągnąłem właśnie grę "Da Vinci Code" i mam problem bo jest to tylko jeden plik o rozszerzeniu DAT. Teraz nie wiem co z tym zrobić. Prosiłbym o pomoc. Pozdrawiam.
problem jest normalny - zostałeś namierzony przez Agęcję Pirackiego Internetowego Ściądania Komputerowego - w skrócie APŚK i teraz czekaj jak się zjawią agenci. masz zainfekowany cały komputer, jak również wyjścia USB - polecam Domestos lub coś mocniejszego.

ed hunter jest offline