Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.07.2006, 22:49   #14
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Matefusz
Ed ja mam 512 kingstonea wersja PRO czy jakąś tam szybszą kupiłem pare miesięcy temu jestem zadowolony. Żeby karta szybko nie padła od czasu do czasu zapełniam ją całą po brzegi zdjęciami albo unused disk space w eraserze
Pozdrawiam
to się nie zrozumieliśmy. wiem, że są szybsze 512 Kingstona, ale na gwarancji dadzą to samo - czyli wolną. jak wolnych nie będzie już w sprzedaży to będą musieli dawać szybsze a nawet większe - dożywotnia gwarancja w końcu.

zobaczymy jak to działa?
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post