Podgląd pojedynczego posta
Stary 03.08.2006, 21:58   #5
frobe
Nowy na forum

Data rejestracji: 03.08.2006
frobe w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
Napisany przez Prezesik
a czemu dwa takie same posty o tym napisałeś
napisałem dwa takie same posty bo najpierw napisalem w starszym temacie i uznalem ze jak zaloze nowy temat z tym samym postem to dotrze do wiekszej ilosci ludzi i moze ktos mi cos podpowie.

wracajac do tematu. loki7777: nagrywarke mam nowa. benq 1650 z updatem firmwear'u do najnowszej wersji.

mgit: przeczytalem te wszystkie dyskusje o dvd, ale jak napisalem wczesniej nie chodzi mi o dvd tylko o zwykla plyte cd-r z mp3 do auta. a o cd-r nie ma tam ani slowa... tak na dobra sprawe to nie ma tam tez nic jak nero spowolnic...

powtarzam: jak nagrywam 12x to ni cholery mi neie chce odtwarzac, a jak nagram cd-rw z predkoscia 4x to czyta bez najmniejszego problemu. chce w zwiazku z tym nagrac plyte cd-r z predkoscia 4x, ale cholerne nero nie daje mi tej mozliwosci... co zrobic zeby sie dalo? to jest moje pytanie. jesli ktos wie i bedzie na tyle łaskawy zeby mi w dwoch zdaniach odpowiedziec to bardzo serdecznie prosze i z góry dziekuje i mija sie z celem jesli ktos mi daje linka do tematu ze wolne nagrywanie jest gorsze i bez sensu... ok, moze dla 95% swiata tak jest ale ja potrzebuje 4x na zwykla plyte za 80gr ze sklepu osiedlowego i prosze o pomoc bo sam nie umiem.

dziekuje i pozdrawiam
frobe jest offline   Odpowiedz cytując ten post