Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.08.2006, 22:01   #28
pepperman
Guru

Data rejestracji: 10.08.2002
pepperman zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
Napisany przez Remix
Witam!

Widać pepperman nie pisz mi takich rzeczy, bo chyba nie zdajesz sobie sprawy, że 800 od 677 różnią się głównie ceną, która jest sporo wyższa w przypadku 800, a wydajność podobna.
Ja myślę, że te GeIL'e, które na samym początku wybrałem w 100% mi wystarczą i będę zadowolony.
Wiesz pisać, że coś jest słabe lub do dupy to jest łatwo, ale podać na to przykłady, udowodnić i jeszcze zaproponować cos w zamian, to już większa sztuka.
Nikt nie będzie brał Twoich wypowiedzi poważnie, jeśli nie poprzesz ich dowodami w przypadku, gdy inni o nie poproszą.

DFI... wole tego Asus'a. Wiem, że DFI robi dobre płyty, ale nadają się moim zdaniem bardziej dla ekstremalnych overclockerów, niż dla mnie.
Mam w domu trzy zestawy na płytach Asus'a i jestem bardzo zadowolony - pozostanę przy Asus'ie.
W ogóle co do marki płyty już postanowiłem i nic mnie nie przekona do innej.
Pamięci zawsze preferowałem Kingston, ale widziałem sporo dobrych opinii na temat GeIL i w testach też wypadają dobrze - więc na nie postawię.
Niestety fundusze mam ograniczone... gdybym miał do wydania 10k to bym się nie zastanawiał.
moze i ja nie zdaje sobie sprawy, ale na pewno nie zadaje takich glupich pytan, skoro wiesz lepiej. jak dla mnie mozesz sobie naklejke z logo asusa na czole nakleic. wybierajac dfi niekoniecznie trzeba miec upodobania do oc.
taaaaa, roznica pmiedzy ddr667 i ddr800 to tylko cena. nic dodac, nic ujac . rozumiem, ze fundusze moga ograniczac, ale jakos nie szczypiesz sie wydajac na plyte ponad 8 paczek .

ps. zapewniam Cie, ze jesli chodzi o "cuda" geilem markowane to jest wiele znacznie lepszych wyborow, zreszta w przypadku pamieci marka to nie wszystko

Ostatnio zmieniany przez pepperman : 04.08.2006 o godz. 22:03
pepperman jest offline   Odpowiedz cytując ten post