Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.08.2006, 22:18   #1
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pepperman
moze i ja nie zdaje sobie sprawy, ale na pewno nie zadaje takich glupich pytan, skoro wiesz lepiej. jak dla mnie mozesz sobie naklejke z logo asusa na czole nakleic. wybierajac dfi niekoniecznie trzeba miec upodobania do oc.
taaaaa, roznica pmiedzy ddr667 i ddr800 to tylko cena. nic dodac, nic ujac . rozumiem, ze fundusze moga ograniczac, ale jakos nie szczypiesz sie wydajac na plyte ponad 8 paczek .

ps. zapewniam Cie, ze jesli chodzi o "cuda" geilem markowane to jest wiele znacznie lepszych wyborow, zreszta w przypadku pamieci marka to nie wszystko
Słuchajcie - to już się robi zbyt częste na tym forum.

Jeżeli ktoś potrafi dodać coś sensownego od siebie w danym temacie, to niech to do cholery zrobi, a nie zaczyna grać głupa, jaki to on nie jest mądry. Naprawdę wystarczy już odpowiedzi w stylu "ale ty głupi jesteś, ja i tak wiem lepiej..". Postarajcie się, aby wasze wypowiedzi wnosiły coś sensownego do dyskusji, a nie tylko starały się ją roz******yć..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online