Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.08.2006, 20:01   #7
Reetou
Data rejestracji: 18.05.2004
Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>Reetou ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
SG1 - Insiders - 5/10.

IMO kolejny odcinek jadący na dużym kredycie zaufania fanów - nie tragiczny, ale też i nic specjalnego. Dla mnie za dużo bali, prawie cała palisada...

Cytat:
Napisany przez Matefusz
Reetou może byś nas troche pozdrowił jakimś linkiem yousendit.com? Ja już pare razy pozdrawiałem
Problem asynchronicznych łącz dotyczy także i mnie, niestety
A czemu nie z p2p? Najszybsze źródło...
Reetou jest offline   Odpowiedz cytując ten post