Podgląd pojedynczego posta
Stary 05.08.2006, 23:09   #1120
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Cytat:
Napisany przez ed hunter
to może się dowiemy choć ogólników?

łatwiej będzie kciuki trzymać....
Ogólniki już podałem - - czyli że pewną ważną sprawę jakiś czas temu zawaliłem - mówiąc ogólnie - teraz dopiero się wydało - no i teraz trzeba spróbować z niej wybrnąć i rozwiązać - oby się udało pozytywnie (akurat teraz na pierwszym etapie dość sporo nie będzie zależało ode mnie ...). Tylko co gorsze - na dzień dzisiejszy znana jest sprawa - ale nikt nie chce się zbytnio zastanawiać nad przyczynami - a jak wiadomo - w nich tkwi najczęściej wiele ... więc to mnie też martwi ...
I przepraszam że tak "sypię" znów może ogólnikami - ale jakoś nie chcę o tym mówić - na małe usprawiedliwienie powiem tylko tyle, że sprawę w całości znam tylko i wyłącznie ja ...

Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Się tak dopytujecie.. Ja powodzenia życzyłem i życzę dalej - nieważne, czego sprawa dotyczy
Cytat:
Napisany przez Prezesik
ja się nie dopytuję i cały czas życzę powodzenia
Cytat:
Napisany przez malaczarna
ja zycze tylko powodzenia a jak sie uda to licze na
Dzięki koledzy i koleżanko za zrozumienie Też zazwyczaj wyznaje zasadę - jak ktoś chce mówić o problemach to mówi - a jak nie - to życzę powodzenia i nie wyciągam z niego

A temat pozytywny i pozytyw dzisiejszego dnia - oczywiście złoto i ME Otylii - to był wyścig
No i długo nie zapomnę tej dekoracji ... w czepku - bo zaraz po niej musiała wskoczyć do basenu i płynąć w półfinale swej koronnej konkurencji
I jutro trzymamy kciuki !!

Pozdrawiam wszystkich
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post