Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.08.2006, 16:46   #68
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez demek
panowie spokojnie
jest siodmy i jest dobrze
ale...doliczmy zawodnikow, ktorzy nie dojechali i bedziemy wiedziec na co roberta stac
- schumi
- alonso
- giancarlo
- massa - coprawda dojechal ale to nie byla normalna dyspozycja .... chyba bolidu

9-12 miejsce na to obecnie stac naszego zawodnika patrzac obiektywnie

pomimo powyzszych zdan ciesze sie niezmiernie z dzisiejszego wyscigu
Nie do końca bym się zgodził.. Dla mnie właściwie tylko jeden zawodnik odpadł z powodu błędu mechanika, natomiast wszyscy inni odpadli, bo.. no właściwie nie wiem, czemu, ale ze względu na popełnione przez siebie błędy. Kubica nie odpadł, zajął 7 miejsce i trudno teraz mówić, że oni i tak są od niego lepsi. Może mają większe doświadczenie, ale dzisiaj popełnili błędy, których Polak potrafił się ustrzec.

A tak poza tym.. Przyznam, że dzisiaj po raz pierwszy oglądałem F1 i muszę przyznać, że dla mnie to jest w ogóle w dużym stopniu loteria. Tak naprawdę, co zresztą dzisiejszy wyścig dobitnie pokazał, do samego końca nie można być pewnym ani wygranej, ani nawet samego dojazdu do mety. Tak czy inaczej sport ciekawy, chociaż raczej nie stanę się jego zaciętym pasjonatem

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post