Podgląd pojedynczego posta
Stary 06.08.2006, 17:37   #24
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho
Ależ jest normalnie.

Jak bedziesz płacił 95% podatków to może będzie lepiej.
Czsem mnie osłabiasz swoimi przemyśleniami.
Wybacz.
w mojej (i Pawła) okolicy jest znacznie lepiej niż było a zmagania z wielką wodą są mi znane w tej okolicy od urodzenia prawie - jak zacząłem coś łapać

gdyby nie baseny zbierające wodę utonęłoby kilkadziesiąd posesji, gdyby nie pogłębienie ich utonełoby kilkanaście. przed rondem taka woda była nawet przy małych opadach. pogłębili rowy i jest źle - za mało pogłębili.

rondo jest nowe - ktoś może dał ciała, ale nie koniecznie. woda wybiła. bo kanalizacja się zapchała od śmieci - sam widziałem.

jak kt5oś ma zamiar nadal wszystko porównywać do 'naszego chorego kraju' to niech lepiej pojedzie gdzieś na wakacje.

rycho przepraszam, że to odpowiedź na twój temat, ale poleciało.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post