Reasumując Wasze posty:
- Jak coś dodajemy to robicie zbędny raban, jak nic się nie dzieje to też jest głośno... Panowie (i panie - też kilka mamy w końcu

) - może miast narzekać i nabijać sobie posty napiszecie jakis artykuł? Prznajmniej czas spędzicie inaczej niż na marudzeniu...
- Powyższe nie jest skierowane do wszystkich, ale nie będzie listy do kogo tak, a do kogo nie.
- Opera 'nie widzi' tego skryptu i nie planuję tego zmieniać, w końcu procent użytkowników jest dość mały. Proszę o informacje czy w Netscape i innych przeglądarkach niż IE nie dzieje się nic nie pożądanego w sensie błędów wyświetlania, itp.
- Jeżeli ktoś ma IE i nadal nie widzi zmian, tzn płynnego przechodzenia kolorów linków po najechaniu kursorem, wina leży po stronie cache przeglądarki. Sam osobiście myślałem ze to nie działa a po wyczyszczeniu cache się pojawiło. Po prostu jak często wchodzicie na tą stronę to przegladarka nie wszystkie pliki ściąga od nowa, a co do zmian - dokładnie zmienił się tylko jeden z arkuszy styli
- Alarm dotyczący zmian w ustawieniach forum bezpodstawny, co się zmieniło napisałem przed chwilką
- Na niektórych łączach (linkach) efekt nie działa, narazie nie wiem dlaczego, chyba chodzi o składnię odnośnika.
- Rozśmieszyły mnie posty 'tam jeszcze coś było'... Zresztą wystarczy pochodzić po necie i zobaczyć ze forum oparte o vBulletin nie ma takiej opcji, no chyba że ktoś sam zmodyfikuje kod...
A poza tym EOD.

Pozdrowiam
"Głupota, którą widzimy u drugich, na ogół podnosi nas na duchu"