Podgląd pojedynczego posta
Stary 08.08.2006, 11:07   #126
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez pops
ten wyścig i tak był najbardziej emocjonujący od kilku lat, zazwyczaj dojeżdża pierwszy ten kto startował z pierwszego miejsca, no chyba, że w tv to wyglądało inaczej. ci którzy oglądali f1 po raz pierwszy mają szczęście, że trafili na wyścig w którym coś się działo do samego końca, ale teraz mogą sobie wyrobić mylne pojęcie o f1. może trochę ożywienia wprowadzą młodzi, niko rosberg i kubica, bo oni naprawdę potrafią wyprzedzać w szalony sposób.
Tego się właśnie spodziewałem, a własciwie.. obawiałem.. To też nie będzie więc sport dla mnie. Oczywiście - chętnie zobaczę wyniki i to, jak poszło Polakowi, ale przez trzy godziny patrzeć na jeżdżące w kółko samochody..? Chyba jednak wolę skoki, które też oglądać zacząłem głównie dzięki Małyszowi, ale które bawią mnie do dzisiaj

Chociaż takim bolidem to bym się przejechał..

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post