|
Teraz cos napisze. Tez mi sie helpman nie podobal, a o piatalu juz nie wspomne, ale nie bylem pewny co do tego helpmana. Teraz juz jestem pewny dzieki takim forumowicza jak TOMMYx, dowiedzielismy sie co to za p***c. Teraz cos do tego pajaca:
Zajmij sie lepiej lapaniem prawdziwych piratow, a nie inwigilacje na forum robisz, tuaj sa tylko porzadni ludzie nie tak jak ty, rejstrujesz na forum po to zeby kogos udupic, ale niesety ci sie to nie uda, jestes za glupi aby kogos zlapac, wiec pomyslales ze moze przez jakies forum ci sie uda. Wybrales wlasnie to I TO BYL TWOJ NAJWIEKSZY BLAD W TWOIM ZYCIU. Teraz wiesz dlaczego bo zwykly uzytkowik forum cie rozpracowal. Myslales ze bedziesz madrzejszy podasz bzdury do profilu i sie uda kogos zlapac, a teraz co, wszyscy koledzy z pracy sie z ciebie smieja, patrza na ciebie z szyderczym usmiechem i juz nigdy nie bedziesz sie czul tak jak kiedys. Nie rozumiem cie, jak mozna byc takim pa****m, zarejstrowales sie jako HELPMAN i PIATAL ale te osoby maja takie same nr GG, powiem tak, jestes i****a, nie chce mi sie juz pisac, bo sam sie juz zgubilem.
greetz
Zmienione
|