Podgląd pojedynczego posta
Stary 02.11.2002, 06:09   #10
TOMMYx
Gość

Re: Samowolka

Cytat:
Monter napisa***322;(a)
Witam.

Muszę zareagować bo widzę tu czynne uprawiane samowolki

Więc tak:

- nieobecni nie mogą się bronić, poczekajcie aż tu któraś z postaci się wypowie (proszę o wypowiedzi użytkowników piatal.prv.pl oraz helpMAN). Poza tym samym nr GG mają również wspolne IP.

OK, ale który "zwykły" użytkownik zakłada sobie dwa profile No który

Cytat:
- od wymierzania sprawiedliwości, karcenia, ostrych słow i poszukiwania danych osobowych oraz analizy wypowiedzi jestem tu Ja i inni Administratorowie oraz Moderatorzy, proszę nas nie zastępować
Oczywiście, więc skoro WY jesteście tutaj od tego, to dlaczego do tej pory nie zareagowaliście?
Nikt nie ma zamiaru WAS zastępować, po prostu każdy ma prawo do swojego zdania i wyrażania go.
Apropos ostrych słów - które to niby mają być te OSTRE ?

Cytat:
- całe zajście póki co podlega to pod pkt. 12, 7 a co za tym idzie może zaowocować restrykcjami z pkt 8. Niniejszym ostrzegam użytkowników Aster oraz TOMMYx. Jeżeli osoby moderujące uznają działanie jakiegokolwiek użytkownika za niestosowne (posty itp) same zajmą się tą sprawą, zastępstwo nie jest potrzebne.
OK, jestem w stanie ponieść konsekwencje (chociaż szczerze mówiąc nie wiem za co), ale prosiłbym, aby narazie nie usuwać tych prtscreen'ów, aby pozostali Forumowicze mogli się temu przyjrzeć i wydać własne opinie na ten temat.

A jeśli macie się czepiać takich jak ja, zamiast zająć się tymi, którzy wydają się podejrzani - to dajcie mi znać na priv'a, sam się wypiszę z Forum.

Ja nie mam zamiaru zastanawiać się, czy mogę to i tamto napisać czy nie, bo może 'ten' jest from POLICE a 'tamten' from MICROSOFT,etc...

Udział w tym forum to ma być dla mnie przyjemne z pożytecznym a nie stres.