Cytat:
Monter napisa***322;(a)
Witam.
Muszę zareagować bo widzę tu czynne uprawiane samowolki 
Więc tak:
- nieobecni nie mogą się bronić, poczekajcie aż tu któraś z postaci się wypowie (proszę o wypowiedzi użytkowników piatal.prv.pl oraz helpMAN). Poza tym samym nr GG mają również wspolne IP.
|
OK, ale który "zwykły" użytkownik zakłada sobie dwa profile
No który 
Cytat:
|
- od wymierzania sprawiedliwości, karcenia, ostrych słow i poszukiwania danych osobowych oraz analizy wypowiedzi jestem tu Ja i inni Administratorowie oraz Moderatorzy, proszę nas nie zastępować
|
Oczywiście, więc skoro WY jesteście tutaj od tego, to dlaczego do tej pory nie zareagowaliście?
Nikt nie ma zamiaru WAS zastępować, po prostu każdy ma prawo do swojego zdania i wyrażania go.
Apropos ostrych słów - które to niby mają być te OSTRE ?
Cytat:
|
- całe zajście póki co podlega to pod pkt. 12, 7 a co za tym idzie może zaowocować restrykcjami z pkt 8. Niniejszym ostrzegam użytkowników Aster oraz TOMMYx. Jeżeli osoby moderujące uznają działanie jakiegokolwiek użytkownika za niestosowne (posty itp) same zajmą się tą sprawą, zastępstwo nie jest potrzebne.
|
OK, jestem w stanie ponieść konsekwencje (chociaż szczerze mówiąc nie wiem za co), ale prosiłbym, aby narazie nie usuwać tych prtscreen'ów, aby pozostali Forumowicze mogli się temu przyjrzeć i wydać własne opinie na ten temat.
A jeśli macie się czepiać takich jak ja, zamiast zająć się tymi, którzy wydają się podejrzani - to dajcie mi znać na priv'a, sam się wypiszę z Forum.
Ja nie mam zamiaru zastanawiać się, czy mogę to i tamto napisać czy nie, bo może 'ten' jest from POLICE a 'tamten' from MICROSOFT,etc...
Udział w tym forum to ma być dla mnie przyjemne z pożytecznym a nie stres.