Podgląd pojedynczego posta
Stary 09.08.2006, 23:51   #11
ed hunter
Obyś nadepnął na LEGO!
Zlotowicz

Data rejestracji: 30.11.2004
ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>ed hunter ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez Predi
zastanawiam sie nad zakupem filtrow ochronnych i soczewek do makro, znalazlem na allegro interesujaca mnie oferte, jednak w zestawie jest tulejka (adapter) na obiektyw o srednicy gwintu 52mm, w instrukcji mojego pstrykadla, pisze ze firmowy adapter ma 55mm
zalozyc sie da, tylko czy 52mm nie bedzie zle?
wszystkie ogólnodostępne sprzęty do aparatów są na 52 lub 58 mm więc producent twojego pstrykadła leci sobie w kulki - kup moje.
ed hunter jest offline   Odpowiedz cytując ten post