Cytat:
Napisany przez KarolluZ
Chciałbym odświeżyć troszke ten tema, ponieważ kilka dni temu pierw pożyzyłem z pracy KORRa [HYD-9907DX], a potem go kupiłem, bo wydawałsię najlepszym rozwiązaniem. W związku z nm mam kilka pytań...
1. Po włączeniu filmu divx/xvid mam wyświetlany czas trwania filmu w lewym górnym rogu. Tak się dzieje tylko z filmami div/xvid, przy filmach dvd tego czasu nie ma. Czy da się to jakoś wyłączyć ?
2. Mam telewizor JVC i DVD JVC. Dotychczas było tak, że połączone były ze sobą kabelkiem EURO i jak włączałem dvd to od razu telewizor wyświetlał obraz z dvd. Jak teraz podłączyłem KORRa to manualnie muszę przechodzić na kanał, aby mieć odtwarzany z KORRa obraz.
3. @siwy_sw, wcześniej w dyskusji podawałeś linka do Biosu, jednak ten link nie działa, czy masz w zwiazku z tym gdzieś ten biosik ?
4. A tak a pro po biosów. Skoro na oficjalnej stronie nie mogę znaleźc oficjalnych biosów to znaczy, że w sieci są tylko modyfikowane ?
|
Tu masz kompendium wiedzy i biosow do Korra
http://korr.zlz.pl/
do wyboru do koloru, tylko sprawdz jaka masz wersje softu i wgraj nowy bios, jak to zrobic jest opisane na w/w stronie, naprawde polecam, a linki wykasowalem dlatego ze weszly potem dwa nowe modele i nie chcialem zeby ktos wgral niewlasciwy bios do dvd, co prawda da sie go podniesc do zycia po zlym programowaniu ale juz tylko kablem. Pozdrawiam i mysle ze na stronie ktora podalem znajdziesz odpowiedzi na wszystkie pytania co do Korra, jesli nie(w co watpie

) to pisz postaram sie pomoc.
pozdrawiam