Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.08.2006, 13:59   #9
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez Predi
taak, ale siedze sobie w domu i mam w D wszystko, nie musze ogladac ich kwater w ktorych nierzadko brakuje durnego krzesla, ostatni raz u nich bylem... e......?
(samo Inteligo zakladali mi ok. godziny.... wyszedlem z tona papierow - ich wartosc wiadoma)

ps. zreszta w jakim innym banku, zdarza sie takie cos jak mi, czyli wciecie karty przez bankomat, a pozniej powtorka za 2 tygodnie (ten sam bankomat, pani z banku uparcie twierdzila, ze bankomat jest sprawny i "zdarza sie" )
ja myślę, że w każdym banku może stać się coś takiego. Kiedyś mój kolega miał podobnie, a ma konto w mBanku.

Z bankami to jest tak, że każdy musi wybrać to co mu indywidualnie pasuje. Ja na przykład przy wyborze Inteligo kierowałem się, tak jak Ty tym, że nie chcę oglądać tych pań (przeważnie niemiłych) w okienkach i stać na dodatek w długich kolejkach. A wszystko przez to, że mają jedną otwartą kasę, w której szanowna pani na dodatek zamiast pracować popija sobie kawę...
Dodatkowo o tym wyborze zadecydowała duża liczba darmowych bankomatów