Podgląd pojedynczego posta
Stary 10.08.2006, 19:38   #31
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Dzięki za odpowiedzi

Cytat:
Napisany przez icemac
ad2.
standardowy phpmyadmin jeśli chodzi Ci o zarządznie sql-em
Chodziło mi o panel w samym home.pl. Ale zarejestrowałem przed chwilą domenę, więc już mogłem sprawdzić. Na pierwszy rzut oka jest w porządku.

Cytat:
ad5.
google adwords to chyba dostajesz prócz zniżki (poprzednio jak testowałem to przysłąi mi kupon od razu), napiszę dokładniej jak dostanę faktury za opłacenie wszystkiego
Oprócz zniżki tak, ale do wyboru jest albo Adwords albo Open Office.

Cytat:
wziąłem domenę regionalną 18.18pln z vat www.icemac.wroclaw.pl
gdzię była regionalna za friko, ale lepiej mieć wszystko w jednym miejscu (takie jest moje zdanie)
Same here

Chciałem się wstrzymać, aż dostanę odpowiedź z home.pl, bo wysłałem do nich maila z kilkoma pytaniami, ale że podobał mi się adres, który znalazłem, to zarejestrowałem od razu.

Cytat:
pozdro - dokładniejsze dane po całkowitym uruchomieniu sklepu
I tak jestem coraz bardziej skłonny jednak się zdecydować. Zwłaszcza, że wliczając tego Open Office'a to wyjdzie mi to jakieś.. 30 złotych za pierwszy rok

---------------------------
EDIT

Dostałem właśnie odpowiedź z home.pl. Potwierdzili, że Joomlę można spokojnie instalować, jak również to, że dostałbym najnowszą wersję OO z podręcznikiem (który sam kosztuje ok. 45-50 zł.) i to, że w razie skończenia się miejsca można rozszerzyć usługę. Tak więc to może być to. Przynajmniej na pierwszy rok, chociaż wolałbym już pozostać przy jednym usługodawcy.

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 10.08.2006 o godz. 20:03
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online