Dzięki za odpowiedzi
Cytat:
Napisany przez icemac
ad2.
standardowy phpmyadmin jeśli chodzi Ci o zarządznie sql-em
|
Chodziło mi o panel w samym home.pl. Ale zarejestrowałem przed chwilą domenę, więc już mogłem sprawdzić. Na pierwszy rzut oka jest w porządku.
Cytat:
ad5.
google adwords to chyba dostajesz prócz zniżki (poprzednio jak testowałem to przysłąi mi kupon od razu), napiszę dokładniej jak dostanę faktury za opłacenie wszystkiego
|
Oprócz zniżki tak, ale do wyboru jest albo Adwords albo Open Office.
Cytat:
wziąłem domenę regionalną 18.18pln z vat www.icemac.wroclaw.pl
gdzię była regionalna za friko, ale lepiej mieć wszystko w jednym miejscu (takie jest moje zdanie)
|
Same here
Chciałem się wstrzymać, aż dostanę odpowiedź z home.pl, bo wysłałem do nich maila z kilkoma pytaniami, ale że podobał mi się adres, który znalazłem, to zarejestrowałem od razu.
Cytat:
pozdro - dokładniejsze dane po całkowitym uruchomieniu sklepu
|
I tak jestem coraz bardziej skłonny jednak się zdecydować. Zwłaszcza, że wliczając tego Open Office'a to wyjdzie mi to jakieś.. 30 złotych za pierwszy rok
---------------------------
EDIT
Dostałem właśnie odpowiedź z home.pl. Potwierdzili, że Joomlę można spokojnie instalować, jak również to, że dostałbym najnowszą wersję OO z podręcznikiem (który sam kosztuje ok. 45-50 zł.) i to, że w razie skończenia się miejsca można rozszerzyć usługę. Tak więc to może być to. Przynajmniej na pierwszy rok, chociaż wolałbym już pozostać przy jednym usługodawcy.