Witam !
Cytat:
Napisany przez rycho
Przerastasz moderatora z Wrocławia.
I jednego i drugiego czytać nie ma czasu.
To jest internet nie gazeta.
Wybacz mi.
|
Mhmm ...ok ...wybaczam ... przecież nikt Ci nie karze czytać ... - jak słusznie napisał kolega @
Prezesik
@
andrzejj9
W kwestii tej likwidacji konta - nie uwzględniłem jeszcze chyba z 10 minut czekania na obsługę i może z 5 do kasy
W kwestii limitu - mhmm - chyba masz konto studenckie

- pamiętam. bo też taki miałem limit - akurat mi to wtedy nie przeszkadzało - chyba głównie z tego powodu, że tylko wypłacałem gotówkę z bankomatu - a tak się złożyło, że bankomat PKOBP był przez większość czasu na uczelni (dlatego też nie zmieniłem wtedy banku na WBK - mimo iż tam konta studenckie były i są bezpłatne). Jeśli dobrze pamiętam, chyba tylko raz czy dwa, potrzebowałem od razu większej gotówki - to po prostu wypłaciłem w kasie ...
Aczkolwiek - dziś limit 100 zł wydaje się mały ... nawet jak na studenta ...
W kwestii kolejek - oczywiście jak była to kolejka na godzinę czy więcej to rozumiem ...
Natomiast olewanie klientów - polska smutna rzeczywistość - i nie tylko w PKO ...
Kwestia zaparkowania - oj, znam to - jak miałem konto studenckie to właśnie zaparkować przed moim oddziałem to była sztuka - do tego na początku tam jeżdziłem parę razy do bankomatu (wtedy na osiedlu ani w okolicy też nie było jeszcze bankomatu, tak jak teraz) - już chciałem się przenieść jak wspominałem do WBK, ale na uczelni postawili bankomat i się zrobiło ok
Pozdrawiam
ro29