Cytat:
|
Napisany przez nimal
andrzejj9 - macro do ixusa? toz to samo z siebie z definicji jest bez sensu - jak jezdzenie ferrari po zakupy  od macro masz przeciez pasikonika
a co aku - polowa cyberfoto jedzie na tych roznych porobkach po 15, 30 czy 40pln do roznistaych aparatow i wszyscy chwala - nie przypominam sobie ani jednego narzekania
w dodatku podroby miewaja wieksze pojemnosci od orginalow
z tym, ze chinskie aku szybciej sie zuzyja - ale to i tak minimum dwa-trzy lata na jednej zmianie, wiec nie ma sie czym przejmowac
|
Kurde.. A gdzie moja odpowiedź?!?
Ehh... nie chce mi się jej jeszcze raz pisać, więc streszczę..
Macro do IXUSA szukam dlatego, że to jego zawsze mam ze sobą, a Panasonic jest za duży, żeby brać np. na wycieczkę rowerową. Poza tym z nim wcale nie jest tak fajnie jeśli chodzi o Macro. Mam nawet Raynoxa, ale z nim też są problemy, bo tuleja na Panasonicu (inaczej nie da się nic przymocować) jest za długa i przez to widać tylko.. 'tunel'.. Nie pamiętam już czemu nie dostaliśmy krótszej, ale chyba nigdzie czegoś takiego nie było.
Natomiast ważna jest dla mnie informacja odnośnie akumulatorków. Znasz jakąś sprawdzoną firmę, której produkt spokojnie można kupić?