Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.08.2006, 10:55   #491
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
hm odpowiedz? sama aukcja mnie odrzuca - +16D w jednej soczewce? mowy nie ma - albo jakosc bedzie totalnie nieakceptowalna, albo to nie +16 a co najwyzej +4, moze +8
aku - niestety w firmach sie nie orientuje
konkluzja z cyberfoto byla jedna - cokolwiek, i tak sie oplaca wiem ze to Cie nie satysfakcjonuje, ale nic wiecej nie wiem - mnie to za bardzo nie interesowalo do tej pory, bo moja minolta jedzie na aku AA
nimal jest offline   Odpowiedz cytując ten post