Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.08.2006, 15:54   #40
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez icemac
@andrzejj9

to są dwie różne promocje:
- jedna dotyczy serwera do którego możesz dostać OO, lub pół roku za 1pln
- a druga dotyczu OO, który możesz dostać jak kupisz serwer na "normalnych" warunkach
No wiem wiem.. Ale przynajmniej.. 'nietrafione' jest umieszczanie linka do zasad promocji OO przy promocji tańszego serwera..

Zresztą nieistotne już, wiem jak jest, trochę szkoda, ale trzeba się z tym pogodzić i na podstawie tego, co jest dostępne podjąć decyzję.

Uświadomiłem sobie właśnie, co jeszcze jest dla mnie bardzo ważne przy serwerze - bezawaryjność i ewentualna szybka reakcja na występujące problemy. Kilka razy miałem problem z serwerem, na którym jestem teraz i wiem, że po prostu nie mam w tygodniu czasu, żeby zastanawiać się co i czemu nie działa, a potem próbować te problemy jakoś rozwiązać. Chciałbym żeby takie rzeczy nie miały w ogóle miejsca.

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post