Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.08.2006, 18:51   #202
Prezesik
Człekokształtny

Data rejestracji: 27.12.2004
Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>Prezesik jest wybitnie uzdolniony i zna sie rzeczowo na sprawach <1500 - 1999 pkt>
Cytat:
Napisany przez pawelblu
www.google.pl - tak trudno sobie znalezc ... takie texty zaczynaja mnie juz coraz bardziej denerwowac niz to co sie dzieje w kraju. Sorry, ale to jest ewidentny lament starej baby. Potruje, potruje, potruje i i tak nic nie zrobi. Z kraju wylatuje kilka dziennie samolotow do Londynu, do Niemiec, za ocean ... i co wylecisz ?? Mozesz juz dzisiaj zamawiac bilet, pewnie nie bedzie problemu z wylotem w nastepnym tygodniu.
kompletnie nie rozumiem Twoich pretensji. To była czysta ironia i szkoda, że nie umiałeś jej odczytać. Czasami pewne sformułowania mają ukryte znaczenie i warto je rozpatrywać w kontekście poprzednich zdań i dyskusji.
Lament starej baby? Nic nie zrobię? Wiesz jesteś jedyną osobą, która mi tak mówi. Jakbyś mnie znał prywatnie, na pewno byś tak nie powiedział. Skąd zresztą taka pewność, że nie wylecę?
Nie mam już prawa krytykować tego co mi się w kraju nie podoba, bo zaraz zaczyna się to nazywać "lament starej baby"... Wybacz, ale to jest chore. W takim razie po co dyskutować? Zamknijmy forum! W off topic ludzie tylko lamentują jak stare baby o polityce i innych rzeczach, w innych działach lamentują jak stare baby, bo płyty nie mogą nagrać.
Ciekawe co Ty uczynisz dla IV RP? Lepiej ścisnąć półdupki i bić brawo naszej władzy? Jeśli jesteś ich zwolennikiem nikt Ci tego nie broni i bądź też tolerancyjny dla tych, którzy mają inne poglądy.