Podgląd pojedynczego posta
Stary 11.08.2006, 19:00   #13
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez rycho
..i pomyslec, ze kiedys miałes takiego fajnego nicka...
I avatar...
Żal mi.
mój stary nick i avatar jednym sie podobał ,innym był obojętny a jeszcze innych wkur***ł ,
z moim starym kontem niestety wyszło jak wyszło EOT ,mam tylko nadzieję że mój obecny nick&avatar jest dla większości obojętny

Cytat:
Napisany przez Atlantis
A tak jeszcze przy okazji. Jak to właściwie jest z SCSI? Kiedy występuje konieczność stosowania terminatora? Zawsze?
Ktoś ma może doświadczenia z tego typu kontrolerami pod Linuksem? System wykrywa je (zwłaszcza te starsze) raczej bez wyjątków, czy moga być jakieś problemy?
ja ze swojej strony mogę napisać tyle że wpinasz taki kontroler w pcie podłączasz taśmą np. cdrw ustawiasz w biosie i już przynajmniej u mnie tak było

edit: i usuń to echo póki możesz
- Deckard - jest offline   Odpowiedz cytując ten post