Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.08.2006, 00:06   #18
- Deckard -
Odnowiony Cyfrowo

Data rejestracji: 23.05.2006
- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>- Deckard - ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
Cytat:
Napisany przez kuklis
Tak, miałem nagrywarkę wcześniej - też LG i działało. Teraz kupiłem LG bo pomyślałem że dalej będzie ok... Ale rzeczywistość okazała się być inna
a próbowałes zaktualizować firmware stacjonarce i nagrywarce? dziwne że nie czyta płyt dvd nagrywanych tylko na tym Lg

edit: i kup sobie płyty Sony DVD+R X1-X8 [tylko nie X1-X16] i nagraj X8 z bittsettingiem mój stary odtwarzacz bardzo je lubi

Ostatnio zmieniany przez - Deckard - : 12.08.2006 o godz. 00:12
- Deckard - jest offline