Cytat:
HelpMAN napisa***322;(a)
taki jestes wielce spostrzegawczy ale nie zobaczyles ze data ostatniego postu konta <b> piatal.prv.pl </b> jest data poczatkujaca korzystania z konta <b> HelpMAN </b> czyli domysl sie dlaczego mam 2 konto (jak jestes na tyle spostrzegawczy i domyslny)
|
Witam,
No cóż, muszę powiedzieć, że mnie strasznie rozczarowałeś HelpMAN (piatal).
Dosyć, że nie wytłumaczyłeś od razu, dlaczego masz dwa nickname'y to jeszcze się rzucasz do reszty Forumowiczów.
Dla mnie jesteś na straconej pozycji, choćbyś miał poręczenie samego Stwórcy.
Jeżeli faktycznie jesteś 'ok' (w co wątpię), mogłeś to wszystko inaczej rozwiązać.
I po co straszysz ludzi? Myślisz, że ktoś się Ciebie boi?
I jeszcze jedno. Pozwól, że Cię zacytuję:
"po 4 Monter (THX za mala pomoc) nie usuwaj ich z forum po co niech bawia sie dzieciaki dalej przynajmniej maja jakies zajecie"
Nie masz co dziękować za pomoc, Monter po prostu jest bezstronny w tej sprawie i bardzo mnie to cieszy.

A co do tych dzieciaków - lepiej przeanalizuj swoje posty w tym topic'u i wtedy dopiero wnioskuj, kto tu jest dzieciakiem

Jesteś SPALONY facet. Chyba musisz założyć trzecie konto

A ja będę Cie nadal obserwował - teraz nie umkniesz nikomu.
To jest Forum gdzie są sami inteligentni ludzie, więc lepiej poszukaj sobie innej 'piaskownicy', jest wiele takich miejsc, typowo Warezowych, tam będziesz mógł do woli 'piratować'.
A teraz kilka słów do Montera: Kolego
Monter, zauważ, że ja edytowałem tylko pierwszy post, ponieważ była późna godzina i było w nim trochę błędów ortograficznych i interpunkcyjnych. Samej treści jako takiej w sobie nie zmieniałem - patrz godzina edycji.
A kolega Aster edytował post, usuwając dwuznaczne wyrazy (nie przekleństwa)- powód - regulamin. Coś w tym dziwnego ?
Tak więc usunięcie opcji 'edycji' postów nie będzie na miejscu, bo przecież każdy woli poprawić post, żeby był przejrzysty, czytelny i bezbłędny.
A jeszcze jedno Monter - jak już tak patrzysz na "słowa" to zwróć uwagę na 'wyzwiska', jakie skierował 'oskarżony' do pozostałych Forumowiczów.
Pozdrawiam wszystkich "prawdziwych' Forumowiczów, a podstawieni i szpiedzy - WON !!!