Witam !
Cytat:
Napisany przez pawelblu
Amerykanie wiekszego buraka na trenera to juz nie mieli ??
|
Zgadzam się - takie zachowanie się trenera USA w momencie kiedy zawodnik rywali leży i zwija się z bólu

- naprawdę bardzo nieeleganckie ...
Cytat:
Napisany przez Adalis
a ja się przypadkiem dzisiaj dowiedziałem sie,
że "może przyszła" teściowa miała bilety na ten
mecz już w rękach ale stwierdziła że po co jej te bilety
bo przecież ją to nie interesuje wrrrrrrrr .
Już ją uświadomiłem że następnym razem niech najpierw mi da znać a potem może robić
z biletami co chce...
A szkoda że tak wyszło bo napewno bym skorzystał...
|
Cóż - nie każdy musi być fanem sportu, a nawet kibicem - ale jak czasem spotykam takie lekceważenie - zwłaszcza ze strony kobiet - czy starszych czy młodszych - to mnie coś bierze ...
Po prostu ktoś kto choć ogólnie nie rozumie sportu, rywalizacji, "patriotyzmu sportowego" nigdy nie zrozumie kibica ...( może przesadzam, ale sam mam to często w domu - a czasem trzeba się wyżalić

)
Cytat:
Napisany przez Prezesik
(...)Tak czy siak - najważniejsze jest zwycięstwo. Nie jest sztuką wygrać, gdy gra się ładnie i wszystko się udaje. Sztuką jest wygrać, gdy gra się nie układa. Dzisiaj Polakom ta sztuka się udała
|
Masz sporo racji - liczy się zwycięstwo i właśnie jak coś nie idzie to czasem bardziej - tylko, że trzeba sobie odpowiedzieć, czemu tak nam nie idzie ?? Dziś się udało - ale jutro ??
Słuszna uwaga - według mnie - padła dziś z ust komentatorów - w naszej drużynie często brak jest pomysłu na grę - koncepcji - wszystko odbywa się na zasadzie zmian - a brak porozumienia podczas gry na linii trener - zawodnicy, chyba związany jest głównie z barierą językową - co mnie akurat nie dziwi - dla mnie to zawsze jest podstawowy "minus" trenerów z zagranicy ...
Pozdrawiam
ro29