Podgląd pojedynczego posta
Stary 12.08.2006, 22:43   #11
VIZZARD
Kodex 3 - Wyrok Zapadł

Data rejestracji: 02.01.2004
VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>VIZZARD jest wzorem do naśladowania <650 - 999 pkt>
Cytat:
Napisany przez raffal
A ja się tu ludzią troche dziwie.

Po co porównywać nagrywanie na Benqu 1640 z tym pioneerem skoro tej pierwszej nie ma już na rynku i nie stanowi konkurencji. Może i Benq 1640 był dobry ale w sierpniu 2005 a nie w sierpniu 2006. Przecież każdy wie że rok w komputerach to przepaść i każdy nowy napęd będzie lepszy od 1640.
Cytat:
Napisany przez raffal

Dlatego ja uważam że to troche bez sensu porównywać pionka z 1640. Przecież one nie stanowią dla siebie konkurencji.
Nie widzę żadnego problemu

Kolega raffal kupuje koledze VIZZARD napęd z jakim chce porównać nowego króla nagrywnia

A kolega VIZZARD testuje i wyniki zamieszcza

Nie każdego jest stać żeby kupić sobie 10 napędów i testować je tylko dlatego, że ktoś inny tego chce

Natomiast każdy może sprostać swoim wymogom

Proszę zatem zakupić interesujące napędy i porównywać w różnych zestawieniach nagrywając setki płyt

Oczywiście pamiętając o tym, że do testów należy używać tylko Plextora

Można też zakupione napędy przesłać do mnie i testy się zrobi

Prawda jakie to filozoficznie banalne?