Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.08.2006, 14:47   #48
ksviper
samotność

Data rejestracji: 08.08.2004
ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>ksviper po prostu jest dobry(a) <350 - 449 pkt>
Cytat:
Napisany przez andrzejj9
Najbliższy chyba jestem zdecydowania się w tym momencie na NetArt:

http://nazwa.pl/hosting.php?s=sz&idts=50

5GB powierzchni plus 600GB rocznego transferu brzmią zachęcająco, a i obecna promocja jest bardzo atrakcyjna. Mogę te pół roku potraktować jako dłuższy okres testowy i później zdecydować co dalej.

Mam więc jeszcze pytanie - czy ktoś ma doświadczenia - pozytywne bądź negatywne - z tą firmą.

Druga rzecz to program partnerski. Za polecnie można dostać punkty o wymiernej wartości, więc jeśli ktoś korzysta z ich usług mogę przez polecenie się zapisać (jeśli się zapiszę). Jakby ktoś był zainteresowany, to proszę o informacje na priva. Żeby nie było później problemu, to z góry mówię, że skorzystam z zaproszenia pierwszej osoby, od której dostanę informacje (w przypadku gdyby chętnych było więcej).
ja mam u nich serwerek, ale jak postawiłem joomle to na początku czasami wyrzucało błąd, ale jest to teraz bardzo bardzo sporadyczne
narazie działa bez zarzutu, nie mam nic do zarzucenia oprócz panelu admina - jest bardzo ubogi
non stop jest osiągalny i pomoc w miarę szybko : do 1 godz. - narazie nie było ode mnie zadania dla nich, którego by nie potrafili załatwić