Podgląd pojedynczego posta
Stary 14.08.2006, 17:59   #49
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ksviper
ja mam u nich serwerek, ale jak postawiłem joomle to na początku czasami wyrzucało błąd, ale jest to teraz bardzo bardzo sporadyczne
narazie działa bez zarzutu, nie mam nic do zarzucenia oprócz panelu admina - jest bardzo ubogi
non stop jest osiągalny i pomoc w miarę szybko : do 1 godz. - narazie nie było ode mnie zadania dla nich, którego by nie potrafili załatwić
A kiedy to było? A może inaczej - czy zdarza się to jeszcze (nawet sporadycznie), czy definitywnie się skończyło?

ps: Nikt do mnie jeszcze nie napisał, więc jeśli chcesz, żeby z twojego zaproszenia się zapisać, to daj znać.

----
EDIT

Dostałem informacje od nazwa.pl , że ich serwery obsługuję PHP4. Z tego, co pamiętam, na Progreso (nie wiem, jak na home.pl) jest już PHP5. Czy to ma jakieś praktycznie znaczenie z punktu widzenia zainstalowania i korzystania z Joomli?

neverending path to perfection..

Ostatnio zmieniany przez andrzejj9 : 14.08.2006 o godz. 18:07
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post