Cytat:
Napisany przez - Deckard -
no to czas najwyższy załatwić sobie plextools i użyć ukrytej mocy drzemiącej w plexie
|
No i "załatwiłem" sobie Plextools Professional XL v3.09, jak narazie mocy w nim drzemiącej nie mogę wykorzystać bo brakuje mi wiedzy na temat jego obsługi. Nie jestem na przykład w stanie wypalić obrazu płyty w formacie CDImage.wav i CDImage.cue. Czyzby Plextools nie obsługiwał plików z rozszerzeniem "cue" ? Na liście do wyboru zauważyłem tylko iso oraz jakiś własny.
A teraz pytania dla prawdziwych znawców

dotyczące Nero: dlaczego program ten nie wypala obrazu audio (cue) razem z dostępną funkcją VariRec ? Pojawia się ona w okienku programu tylko w przypadku tworzenia płyty w formacie Audio CD z osobnych plików.
W jaki sposób w takim przypadku można "wydobyć" z obrazu (wav i cue) pliki-ścieżki jeszcze przed wypaleniem ich na CD-R i zachowanie ich na dysku w celu późniejszego wypalenia?
I pytanie podstawowe: jest gdzieś dostępna polska instrukcja do programu Plextools w wersji którą "posiadłem" ?
Myślę że pytania sformułowane są w miarę czytelnie i nie będzie problemów z udzeleniem na nie odpowiedzi za co z góry dziękuję