Brak pelnej obslugi SafeDisc 2.51.xx i wyzej, to jedyna wada Plextorka, ale i Yamaha tez tego nie ma... Ale do tego uzywam LiteONa.... Po za tym jesli kogos nie stac na dwie wypalary, to LiteONa ma co drugi czlek - bo to tania nagrywarka, wiec jak czasami jest potrzeba cos wypalic zabezpieczonego, to zawsze mozna pognac do kumpla, nie prawdaz ?!! I jeszcze jedno, duzo mowi sie teraz o nowym SecuROMie i nowym SafeDiscu, Jesli sie sprawdza proroctwa i faktyycznie nie bedzie mozna tego kopiowac w 100%, a do tego dojdzie jeszcze niekopiowalny Tages, i inne badziewia, to nawet LiteON i inne "wszystko-kopiujace" wypalary na nic sie nie zdadza. Wtedy tylko ratuje *****...
I jeszcze jedno... Jedynym sensem robienia idealnych kopii z zabezpieczeniem, byla pozniejsza mozliwosc instalowania poprawek( czyt. patches ) - ale teraz na co drugie stronie pojawiaja sie cracki do nowych wersji, albo tzw. xxxxxxx xxxxxxxx 2003 - v1.02 cracked version ;-))). Wiec po grzyba walczyc z zabezpieczeniem ??!!
Owszem czasami to atysfakcja, ale dla satysfakcji to ja kupuje oryginal ( nawet jesli jest niezabezpieczony ).Dla przydladu takiej satysfajcji : Planescape Torment, Wszystkie "Baldury" i "Icewindy Dale" z dodatkami, Fallout Tactics, Mok=nkey Island Bounty Pack,Robbo Millennium naszej rodzimej produkcji ( moja ulubiona )