Cytat:
Napisany przez Ricki
Za podobną kase jak ten siemens można mieć Nokie 6020, która ma już wyświetlacz 65k kolorów. GPRS/EDGE, kamere VGA, IrDA, wygodne menu i joystick do nawigacji w nim. Bateria trzyma 5 dni przy rozmowach ok 20-30 minut dziennie lub nawet 9 dni przy paru sms'ach. Mam taką od kwietnia i jestem z niej zadowolony. Polecam.
|
tak tylko te dżojstiki mnie odstraszają, wszystkim dookoła to sie psuje a ja nie chce mieć problemów... potem jeszcze w silikonach dziury na to robia hehe a aparat też mi zbędny - nie mam takich wymagań.
Cytat:
Napisany przez Ricki
Co do 3120 to jest ten sam telefon co 3100 tylko inna obudowa i technologia z 2002r, czyli brak EDGE, kiepski wyświetlacz, już nie mówie o kolorach ale o czasie jego reakcji gdy się biega po menu. Zaleta to dobra bateria. Mam kilku znajomych mających 3100/3120 i paru miało z nim problem, bo nagle przestał widzieć sieć. Konieczna była wizyta w serwisie.
|
Wiem, że ten sam prawie, mi się podoba bardzo bo właśnie w 2002 nie było jeszcze tych wszystkich niepotrzebnych paści w telefonach (bynajmniej chodzi mi o a aparat- po co to komu w tel. mam cyfraka). Bateria owsze bardzo długo trzyma, dzwonie, esemesuje i te 5-6 dni trzyma często, jak bym nie pisał, nie gadał to z 10 dni jak nic by trzymała i o to chodzi

Co do znajomych jak kto dba tak ma to tak jak ze spawarkami - można mieć pecha, ale mi ładnie działa wszystko. Co do wyświetlacza to tylko czasem słaba iluminescencja w słońcu ale po co komu lepszy jak kom. aparatu nie ma...mms są wyraźne...