Cytat:
Napisany przez Patrix
tak tylko te dżojstiki mnie odstraszają, wszystkim dookoła to sie psuje a ja nie chce mieć problemów... potem jeszcze w silikonach dziury na to robia hehe a aparat też mi zbędny - nie mam takich wymagań.
Wiem, że ten sam prawie, mi się podoba bardzo bo właśnie w 2002 nie było jeszcze tych wszystkich niepotrzebnych paści w telefonach (bynajmniej chodzi mi o a aparat- po co to komu w tel. mam cyfraka). Bateria owsze bardzo długo trzyma, dzwonie, esemesuje i te 5-6 dni trzyma często, jak bym nie pisał, nie gadał to z 10 dni jak nic by trzymała i o to chodzi 
Co do znajomych jak kto dba tak ma to tak jak ze spawarkami - można mieć pecha, ale mi ładnie działa wszystko. Co do wyświetlacza to tylko czasem słaba iluminescencja w słońcu ale po co komu lepszy jak kom. aparatu nie ma...mms są wyraźne...
|
Aparat czasem się przydaje, jak ma być bez to jest model 6021 z BT do komunikacji z kompem. Joy nie jest wbudowany w telefon tylko w klawiature i działa na takiej zasadzie jak w 3120 klawisz góra-dół prawo-lewo , tylko to jest w czterech kierunkach i dodatkowo wciska się jak zwykły przycisk w dół dlatego wystaje jako joystick. To nie SonyEricson, że coś się zabrudzi i nie działa. Aha dla 3120 jest też inna alternatywa w postaci 6030, czyli też bez aparatu, IrDA, za to ma radio stereo i dobrą baterię oraz wyświetlacz jak w 6020. Bardziej skłaniał bym się ku temu telefonikowi, bo jest młodszy i nie leżał w magazynie latami