Cytat:
Napisany przez Patrix
o właśnie 6020 odpada ale już 6021 to jest coś ciekawego  obiecuję jutro zerknę na ten tel, tylko bedzie szukania po allegro coby ja do ~420pln dostać
cholera te 20pln przeboleje najwyzej  a miedzy wyswietlacza szybke obudowy smieci sie nie dostaja ?
|
Od kwietnia mam ten telefon tj. 6020 i raz ściągałem przedni panel, ale tylko z ciekawości aby zerknąć co tam jest i tyle, brudu, pyłu i innych rzeczy tam nie ma. Tylna klapka jest ściągana kilka razy na tydzień aby zmienić simke z ery na orange i przez ten czas nic się nie wyrobiło. Telefon ma u mnie przesr....ne bo leży w kurzu, na słońcu, noszę go w kieszeni bo jakoś pokrowiec mi głupio nosić na pasku i działa jak nowy. Aha szybka obudowy wyświetlacza jest wykonana chyba z jakiegoś super tworzywa bo się na razie nie zarysowała co miało miejsce w 6510 i dawno dawno temu

w 8210. Klawiatura jest super do pisania wiadomości, klawisze duże i dobrze podświetlone. Z dodatkowych zalet dla mnie jako śpiocha to możliwość zaprogramowania budzika na kilka dowolnych dni, do tego dobra polifonia, wiadomość sms może się składać z kilku sms"ów wysłanych jako jedna całość, dobrze leży w dłoni, obudowa się nie wyciera pomimo braku na niej zabezpieczeni w postaci dziadowskich kondomów gsm

. Może ktoś z Twoich przyjaciół ma ten telefon 6020/6021 to wtedy proponuje się nim pobawić. Sam miałem zamiar nabyć 6230i ale czas pracy tego telefonu to kpina, wolę 6020 i ładowanie raz na tydzień niż bajer w postaci 6230i i ładowanie codziennie lub co dwa dni. Polecam. Pamiętaj, że telefon kupuje się na przynajmniej rok lub dwa (przynajmniej ja tak robię), no chyba, że ktoś ma na tym punkcie świra i zmienia słuchawki jak rękawiczki, dlatego warto trochę dołożyć i mieć coś porządnego.