Podgląd pojedynczego posta
Stary 16.08.2006, 23:15   #17
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Jak czytam takie określenia ... to zaraz mnie bierze , a za chwilę
Mały (stosunkowo) pokoik z malutkim biurkiem i monitorem zajmującym jego 3/4. Ten argument (mojej mamy) jestem jak najbardziej w stanie zrozumieć

Cytat:
Co nie znaczy że mam coś przeciwko laptopom - sam uważam, że mają wiele plusów - ale też sporo minusów - i na 90 % mój nowszy komputer to nie będzie laptop (chyba, że stać mnie będzie na jego jako drugi komputer )
Też póki co traktuję laptopa jedynie jako drugi komputer. Duże stacjonarne bydle musi też stać

Ale też moje oczekiwania wobec komputera zdecydowanie różnią się od tych mojej mamy..

Cytat:
(...) a plusem - dla mnie chyba największym to większa matryca - 15,4 to nie 14
No wiem wiem.. Ale coś za coś.. 15,4 do filmów jest idealny, ale też nie znajdzie się małego i lekkiego notebooka z ekranem takiej rozdzielczości.. Coś za coś, ale rozmawiałem już z mamą i twierdzi, że 14 cali jej wystarczy. Nie mówie zresztą nie, to też całkiem przyzwoita jeszcze wielkość.

Cytat:
, a także większy dysk
Mało istotne (przy tych zastosowaniach)

Cytat:
, 512 RAM !!
Tu bardziej i dodałbym jeszcze ze dwa wykrzykniki Ale też teraz u mojej mamy stoi PIII 677 (coś koło tego) ze 128Mb ramu, więc raczej krok wstecz to nie będzie

Cytat:
i nagrywarka
Dla mojej mamy - kompletnie nieistotne. Dla mnie...

Cytat:
Oczywiście na korzyść drugiego przemawia też fakt, że różnica w cenie jest niewielka ...
No właśnie.. no właśnie...

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post