Podgląd pojedynczego posta
Stary 17.08.2006, 07:36   #2
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez ro29
Witam !
Może to coś Ci wyjaśni - pomoże:
https://www.dellbatteryprogram.com/
Dzięki. Właśnie miałem zacząć szukać jakiś dokładniejszych informacji na ten temat, żeby sprawdzić, czy powinienem się przejmować.

Przejrzę to po południu.

Cytat:
Myśląc o większym dysku i nagrywarce - miałem na myśli to, że napisałeś, że ma służyć do oglądania zdjęć - przy dużej ilości zdjęć/filmów 40 GB to troszkę mało może być ...
A co do nagrywarki - jak napisałeś - np. idąc do kogoś z tym laptopem - to jak spodobają się mu niektóre zdjęcia - to można mu je zaraz nagrać na CD/DVD
Nagrywarkę ma i ten mniejszy, a dysk.. teraz jest w komputerze stacjonarnym 30GB, ale przez długi czas było 6,4 i też starczało. Wymieniłem tylko dlatego, że miałem stary nieużywany dysk.

Spokojnie, wymagania mojej mamy odnośnie specyfikacji komputera naprawdę nie są wysokie. Właściwie.. jak się uruchamia to już jest nieźle

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post