witam,
zaczne od tego ze posiadam Benq1640, anydvd i clonedvd w chyba najnowszych wersjach, stacjonarny odtwarzacz to denon
jak jest film zabezpieczony css to wiadomow - kazdy powie - any dvd + clonedvd ble ble ble sie naczytalem juz tego

ale niestety albo stety sytuacja wyglada nastepujaco:
przyklad - fil- wykiwac klawisza, dvdshrink wywalil mi 1 raz taki blad ze film zgrany bedzie zajmowal wiecej niz 4,7gb i sie niezmiesci na plytke ... ?? dziwne , przeciez ma ustawione max 4,7
no ale kit, wzialem clone dvd (w tle se dziala anydvd, niewiem czy tam trza cos ustawiac - wszedzie pisza ze ma tylko byc na pasku a sam sie zajmie filmem, niewiem ... ) i sie zgralo, ladnie 4,37gb
wiec nagrywam decryptorem , ladnie , wkladam do denona i ... kupa film sie rwie maxymalnie, nie niemozna zobaczyc, skacze po rozdzialach
a u znajomego na mancie chodzi tylko tez dziwnie bo co kilka sekund widac lekka utrate ostrosci w niektorych miejscach ale mozna spoko obejrzec
juz mi sie zdazylo nieraz ze film wlasnie skakal i niechcial isc
mam niby te anydvd i clonedvd ale za chiny nic niedaje, czasami pliki wynikowe sa za duze chcociaz maja w maxie ustawioe 4,7gb, jak im zmienei na 3,8gb to plik wtedy wychodzi 4,3gb

ale i tak skacze
niewiem czy ja cos zle robie, pomozcie, napewno sie lepiej znacie niz ja
aha jeszcze jedno - mam tez clonedvd2 ale jak chce przewalic to wyskakuje ze plyta zabezpieczona i nieda rady

mimo anydvd dzialajacego w tle - moze tu trza cos ustawic niewiem qrde)
pozdrawiam i dziekuje za wszelka pomoc