Podgląd pojedynczego posta
Stary 18.08.2006, 10:32   #58
andrzejj9
the one
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 08.12.2002
andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>andrzejj9 jest świetnie znany wszystkim <550 - 649 pkt>
Cytat:
Napisany przez nimal
andrzejj9 - co do tych tytulow rozdzialow w naglowkach - nie musisz robic styli dla kazdego rozdzialu - przeciez jest funcja wstawiania pola "tytul rozdzialu" w zaawansowanych ustawien
Wiesz, coś tam na początku z tym patrzyłem, ale nie działało tak, jakbym chciał.. Ale te style już opanowałem i doskonale pasują, więc zostanę przy nich

Jeszcze jedno pytanie, szukam cały czas odpowiedzi, ale może będziesz mógł mnie chociaż naprowadzić. Męczyłem się wczoraj z ustawianiem na stronie obrazków i tabel. Z obrazkami generalnie nie ma problemu, chociaż czasami po dodaniu podpisu nie mogę zaznaczyć całości obrazka z podpisem, bo po ułamek sekundy po zaznaczeniu ono znika. Nie wiem, czemu, ale w końcu przechodzi, więc czort już z tym.
Mam natomiast problem z tabelami. Nie wiem w ogóle czy można coś takiego zrobić, ale chciałbym je mieć podobnie jak obrazki - z taką ramką wokół, żeby można je było dowolnie przesuwać. Bo teraz mogę tylko normalnie wstawiając lub usuwając linie przed tabelą podnieść ją w górę albo przesunąć w dół, natomiast nie mogę dowolnie przesuwać jej w obrębie strony. Da się jakoś to zmienić? Czy to przez zakotwiczenie (jak robię z obrazkami) czy może w inny sposób?

neverending path to perfection..
andrzejj9 jest offline   Odpowiedz cytując ten post