Podgląd pojedynczego posta
Stary 20.08.2006, 23:12   #11
Piterniel
Cichy mod

Data rejestracji: 16.03.2003
Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>Piterniel jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Napisany przez Smartek
Piter ma tez ktoregos iRiverka T10 - zapytaj jego jak sie sprawuje i czy jest warty polecenia.
Fakt mam iRiverka T10 z radiem (bo sa wersje tez bez) w wersji 1GB'owej. Playerek jest jednoczesciowy (czyli nie ma tego fiuta jak peendrive) tylko dolaczony kabelek taki typowy USB <-> wejscie stosowany w wiekszosci aparatow cyfrowych. Oczywiscie obsluguje USB 2.0, przesylanie danych jest blyskawiczne. U mnie w TC pokazuje cos kolo 3MB/s. Jest wykrywalny jako dysk wymienny wiec mozna rowniez przenosic na tym filmy. Akumulator 2500 trzyma kolo 3 dob ciaglego sluchania. Ja slucham muzyki czesto jak jestem poza domem to taki aku starcza mi na ponad tydzien. Jakos jest bardzo dobra, do zestawu sa dolaczone sluchawki, ktore brzmia bardzo dobrze. Wyglad tez ma bardzo fajny, atutem jest kolorowy wyswietlacz. Obsluguje to co standardowo kazdy odtwarzacz (mp3, ogg, wav, wmv (chyba )). Menu intuicyjne, bardzo proste i zgrabne. Do wyboru 12EQ do roznych typow muzyki. Posiada SRS Boom czy jak mu tam, do podbijania dzwieku, powiem, iz to dziala i nawet dobrze ;-).
Jakbys mial jakies pytania to chetnie odpowiem, polecam oczywiscie!
Piterniel jest offline   Odpowiedz cytując ten post