Podgląd pojedynczego posta
Stary 22.08.2006, 00:46   #280
Sunna
lołn łulf

Data rejestracji: 15.07.2005
Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>Sunna jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Tu mozna by codziennie cos wrzucic, co za chory kraj.
Zeby nie bylo tak tragicznie, w innych nie jest wcale tak o wiele lepiej. Tzn lepiej ale sa tez i plusy ujemne, np WB - gorsza niz u nas sluzba medyczna, szajs jedzenie, duzo zrypanych przepisow. Ale bez mrugnieciem oka bym zamienil polske na WB.
W tamtym tygodniu bylo jakies wielkie halo o woodstocku ze dziewczyna powiedziala cos w stylu ze polska czy patriotyzm nic dla niej nie znaczy. I ja sie nie dziwie. Jak mam sie identyfikowac z krajem ktory ma mnie w dupie a u wladzy sa zryci ludzie. Walczyc za taki kraj ? W zyciu.

Taka mam wizje odnosnie wyborow nastepnych. Pojda ludzie i zaglosuja zmobilizowani przeciwko pis a tu przyjdzie platforma i zrobi podoby syf, A potem beda sie ludzie dziwic ze nikt na wybory nie chce chodzic - bo to **** daje. Ale mnie skreca, grrr, tanie panstwo, 3 mlnmieszkan, odpartyjnienie.

Zaraz sie dowiem ze wszyscy w III RP byli agentami sowieckimi. - pozdro dla maciory

2012 - naszczescie koniec tego cyrku, oby
Sunna jest offline   Odpowiedz cytując ten post