Cytat:
|
Napisany przez Weron
Ty mnie chyba szachrujesz? 
Blaszczykowski jeden mecz w reprezentacji Polski.
Wasilewski 8.
@Sunna a czy Ty widziales mecz z Dania jak Dudek zawalil pierwsza bramke, a przy drugiej mimo tego, ze szans mozna powiedziec nie mial to i tak zachowal sie jak gamon.
Pryznaj sie czy ogladales.
|
No właśnie chciałem się poprawić z Wasilewskim i Błaszczykowskim. Sprawdziłem i przyznaję się do błędu. Zwracam honor

Mimo tego cieszę się z ich powołań. Zwłaszcza Błaszczykowskiego. Moim zdaniem jeden z najlepszych zawodników w naszej lidze.
Z bramkarzami, to nie wiem po co się kłócicie. Mamy dobrych bramkarzy i wypada się tylko cieszyć. Za Dudkiem przemawia doświadczenie reprezentacyjne, jak i w meczach o dużą stawkę, a z Borucem regularna gra w Celtiku.
No i nie oceniajcie zawodników po jednym meczu. Popatrzcie na Kuszczaka. Mimo tego słynnego puszczonego gola w meczu z Kolumbią, który obiegł cały świat, Kuszczak trafił do Manchesteru za duże pieniądze.
Nie ma co ukrywać, że w zeszłym sezonie Celtic stracił dużo bramek po błędach Boruca - fatalne minięcia się z piłką, złe wybicia, nonszalancja w polu karnym. Dudek niestety nie miał zbyt wiele okazji do popełnienia błędów z wiadomych przyczyn