Podgląd pojedynczego posta
Stary 23.08.2006, 09:40   #19
Atlantis
Wymiatacz

Data rejestracji: 01.08.2004
Atlantis zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Ok, ale ciągle nie wiem czy (i jak) zrobić coś taakiego, żeby po otwraciu archiwum program nie przeglądał całej jego zawartości, przynajmniej tak jest w WinRAR. To znaczy przez dłuższą chwilę po otwarciu pliku w lewym dolnym roku pokazuje się licznik z ilością plików w archiwum, można je przeglądać dopiero wtedy, gdy dojdzie do końca, co jest szczególnie męczące gdy mamy w archiwum kilkanaście - kilkadziesiąt tysięcy plików i przeglądamy je z płyty, a nie HDD. Dałoby się zrobić coś takiego, żeby "liczył" w ten sposób poszczególne foldery, a nie całośc od razu?

Swoją drogą co do szybkości kompreji to czy na Sempronie 2500+ wąskim gardłem rzeczywiście jest procesor czy może raczej dysk nie nadążający i tak z pobieraniem danych z jednego miejsca i zapisywaniem ich w innym? Jak to jest? Co sie wyrabia wcześniej ze swoim zadaniem?

Poza tym u mnie kompresja dużego folderu ustaiona w tle jakoś speclajnie nie muli systemem, dalej można wygodnie przeglądać www, czytać i wysyłac pocztę, słuchac muzyki itp.
LG CGE-8526B (Firmware Version: 1.05; podłączany przez USB2IDE),
Sempron 2500+, Abit NF-7, 768 MB DDR RAM, HDD 250 GB Samsung, Windows XP SP2

Ostatnio zmieniany przez Atlantis : 23.08.2006 o godz. 09:43
Atlantis jest offline