Podgląd pojedynczego posta
Stary 24.08.2006, 17:01   #15
Weron
All Eyez On Me

Data rejestracji: 29.09.2001
Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>Weron niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Cytat:
Napisany przez mdfire
@Weron
Naprawdę nie cierpię takiego krytykanctwa. Rozumiem, że film może ci się nie podobać, nie trafia w twój gust, itd. ale napisz, że ci się nie podoba i dlaczego, a nie że "film to gówno" (z całym szacunkiem, ale najczęściej takie komentarze piszą gówniarze na filmwebie). Jedyny argument, który podałeś to to, że dużo biegają i że film jest popularny. Moim zdaniem to po prostu śmieszne.
Nie podoba ci sie moje okreslenie. Trudno. Zamiast uzywac jakis gornolotnych slow. Stwierdzilem po prostu, ze film to gowno. I wszystko w temacie.
Nie wiem po prostu czego oczekujesz. Ocenilem go pod kierunkiem tej masowej popularnosci. Uwazam, ze nie jest on tego godzien. Czy to tak trudno zrozumiec.
Film w ogole jest strasznie slaby. Producent podaje, ze to jest komedia. W ktorym momencie mam sie smiac? Jak gosc biegnie i sie przewraca? Taki humor ciebie na przyklad interesuje? Bo mnie nie. Duzo znajomych bylo na tym filmie.
Przewaznie jak ktos idzie na dobry film to po obejrzeniu mowi. Ale film, super itp., itd.
A tu cisza. To sie pytam. I jak tam film. Ano wiesz taki sobie i cos tam kreca. W koncu trzeba z nich to wydusic, ze film niezbyt udany. Czego sie bac? Tej innosci? Tego zaklamania? Milionom osob sie podoba to mi tez musi? Gowno i tyle.

Cytat:
Napisany przez M@X
Weron - moze i malo tam z piractwa morskiego, ale to film familijny, na litosc!
Familijny? Od 12 lat. Pierwsze slysze.
Za to na pewno jest tam cos z fantastyki, przygody( i to bardzo krotkiej przygody polegajacej na przygodnym joggingu), komedia podobno to tez jest.
Ale to jak juz napisalem wyzej, ze polega to na komedii tortowej. (efekt rzutu tortem w twarz przeciwnika)