Cytat:
Napisany przez MaciejT
Ok, to tylko moja opinia. Mam tam konto wiec wiem jak jest, natomiast Progreso nie znam.
|
I takie opinie są najważniejsze
Nie mówię zresztą, że tutaj jest źle, bo kilka osób tak gdzieś napisało. Ale też mimo że dużo czytałem, to nie znalazłem własciwie żadnej negatywnej opinii na temat Progreso.
Cytat:
3. Potrzebujesz backup bazy? Ja nie, a jak potrzebuje to moge go sobie w kazdej chwili wykonac. Skoro wszystko dziala to po co mi backup.
|
Wiesz.. niby nie potrzebuję, ale ja często myślę "Co by było gdyby". I na takie 'gdyby' wolę backup mieć

Bo niewiele rzeczy mnie tak irytuje, jak konieczność robienia ponownie rzeczy, którą już zrobiłem wcześniej i zrobienie której kosztowało mnie trochę wysiłku..
Cytat:
4. Zalezy jakie kto ma lacza. Serwery DMK stoja w USA, wiec mamy do nich fizycznie daleko. Upload czasem przerywa, ale przewaznie idzie dobrze. W nocy wysmienicie.
|
Artykuły piszę raczej w dzień, przynajmniej teraz. Wolałbym więc, aby pod tym względem, wszystko działało bez zarzutów. A jakie łącze - tradycyjnie Neo. Pytanie, czy z tym nie ma problemów.
Cytat:
5. Moze i ktos potrafi wygenerowac ogromny ruch. Planujesz taki w ciagu najblizszych kilku lat? cdrlab.pl stoi w DMK i jakos nie maja problemow. Chyba, ze planujesz generowac wiekszy ruch niz cdrlab.pl Poza tym mozesz zapytac admina jaki ruch niechetnie widzialby u siebie. Moze odpowie
|
No właśnie ja nie planuję, ale lubię być zabezpieczony na ewentualną okazję - nawet tak mało prawdopodobną. Ale nawet jeśli taka się nie zdarzy, to nie podoba mi się takie zachowanie..
Cytat:
Nie zebym robil im reklame, po prostu jestem zadowolony z ich uslug.
|
W porządku, opinie użytkowników są dla mnie cenne (także tych jedynie zadowolonych

).
Cytat:
Udostepniaja 7-dniowy okres testowy. Sam sie przekonaj jak dzialaja ich uslugi i jak jest z transferami 
PS. Zaryzykowales z nazwa.pl, zaryzykuj i tu. Nie widze niczego co staloby na przeszkodzie. Mozesz nawet zalozyc konta w DMK i Progreso rownoczesnie, wgrac Joomle + Twoja baze danych i zdjecia, i testowac je do woli.
|
I kto wie, czy tego nie zrobię, ale to też nie jest takie 'hop-siup'. Instalacja Joomli to jakieś: 20-30 minut kopiowanie instalatora (mam Joomlę SE, więc jest trochę zajmujących dodatków), później szybka instalacja, a następnie czynności związane z przenoszeniem: kasowanie Joomli (kilka minut), wgrywanie starej wersji strony (godzina - półtora) i 'bawienie się' z podmianą ścieżek w configuration.php - godzina - dwie. Razem trwa to nawet i 5 godzin i nie jest to dla mnie przyjemnie spędzony czas. Dlatego myśl o każdej kolejnej konieczności robienia tego raczej nie nastraja mnie optymistycznie..
Cytat:
BTW Ciekawe ktory admin bedzie odpowiadal szybciej
|
No tu się mogę zgodzić, chociaż tym z progreso też się zdarza odpowiedzieć szybko

(choć nie zawsze, nie zawsze..

)