Cytat:
|
Napisany przez mgit
Zastanów się dobrze, bo jak BenQ się zepsuje, lub odrazu trafisz na felerny model (co zdarza się dosyć często) to nowej nagrywarki ci nie dadzą, tylko jakiegoś odgrzewanego starocia ...
Inaczej sprawa servisu ma się w przypadku innych firm, NEC, LG, LiteON... tam jak coś nie tak dają nówke 
|
To ja się wypowiem jako jeden z użytkowników BENQa. Nie czuję sie urażony bo po pierwsze primo nagrywarka to tylko nagrywarka a nie moja żona której honoru i czci będę bronił do upadłego na udeptanej ziemi, pieszo albo konno. Po drugie primo forum jest po to żeby wyrażać swoje pochlebne i krytyczne opinie o sprzecie. Ty raczej w tym swoim poście nic nie wyraziłeś jedynie "podniete" ,ze cos tam komuś (przyp. 2-3 osoby) a ile kupiło nagrywarke BENQ?! chyba 3x tyle co NEC. .

A ty
@mgit nie masz tej nagrywarki, to ze dwoum lub trzem osoba cos sie spierniczyło to nie znaczy że jest coś do d***y. Gdzie ktoś sie nie zapyta o BENQ to ty zaraz się udzielasz co do tej nagrywarki( jakbyś miał sraczke

, jakbyś miał ją już kilka razy oddawać do naprawy.
A propos faktów i rzetelności. Czy wiesz kolego @mgit, że jak o północy potrzesz przedni panel nagrywarki NEC to wychodzi Dżinn ? Działa tylko na czarnych panelach. To znaczy, ja nie mam nagrywarki NEC ale kilku moich znajomych ma więc to musi być prawda.
Chyba nie chcesz zrozumieć albo widzidzieć. Wiesz jak pada często nagrywarka LG GSA-H20L albo H10N?! zoabcz inne fora. A twoja nagrywarka NEC którą miałeś

zapomniałeś napisać ,że NEC też pada

Ile ją miałeś ? 1 rok ! nie uważasz ze to za szybko jak na żywotność nagrywarki

Sam napisałeś,że na pewno ta nagrywarka mogła ci paść o wiele wcześniej bo jak wypalałeś na Verbach +R to jaki miałeś test jakości ? 0,30 ?

i co, wiesz dobrze te plytki pójdą do kosza

Sporo ich było..oj Nec,NEC
Cudzym dowalasz ,swego do końca nie znasz
Już ci tą zasade trąbiłęm setki razy, wbij sobie to łba
"więcej napędów sprzedanych, więcej oddanych do reklamacji"
p.s.
na pewno nie zauważyłeś ...achh za zapomniałem, ty masz prawie "zawsze" problem czytania ze zrozumieniem. Co kolega napisał zakładając ten temat? jaki ma problem? przeczytaj nawet z 10x. a nie zachowujesz sie jak rozwydrzony dzieciak