Cytat:
bgn napisa***322;(a)
a nie wzial bys sie za jakies konkretne zajecie, zamiast wymyslac kolejne unifikacje dla nas.
|
bgn to nie tak ze wymyslam jakies pkty regulaminu - probuje ulatwic po prostu poruszanie sie po forum wiem ze jezeli przeszkadzaja mi czyjesc podpisy w czytaniu postow to moge sobie wylaczyc ich pokazywanie i juz
a ten pkt akurat byl juz kiedys gdzies poruszony wiec po prostu tak mi sie przypomnial i dopisalem to
gdybym chcial zablokowac mozliwosc robienia dlugich podpisow to wystarczy nalozyc ograniczenie ilosci znakow i juz ale po co ja nie widze w tym zadnego rozwiazania
dlatego to co pisze to jest apel ktory mogl wystosowac kazdy z nas (czyt forumowiczow) nie zostanie to dopisane do regulaminu bo po co przeciez nie zmusze kogos do stosowania sie do tych zasad
- napisalem ten apel - mam zamiar dopisac to do faqa i tyle nie bede latal za kazdym postem i sprawdzal kto jak cytuje ale przyznaje sie ze czasami wywalam jakies cytaty jak mnie to wkurzy
a co do tego zebym wzial sie za konkretne zajecie - uwierz mi mam i to sporo i nie mowie tu o zajeciach na PWr
Pedros

wlasnie dlatego odsylam wszystkich do Ciebie po korepetycje w cytowaniu
pozdrawiam Was serdecznie