Dyskusja: A_p_e_l
Podgląd pojedynczego posta
Stary 04.11.2002, 11:43   #2
Majonez
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP

Data rejestracji: 05.12.2000
Majonez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cytat:
bgn napisa***322;(a)

a nie wzial bys sie za jakies konkretne zajecie, zamiast wymyslac kolejne unifikacje dla nas.
bgn to nie tak ze wymyslam jakies pkty regulaminu - probuje ulatwic po prostu poruszanie sie po forum wiem ze jezeli przeszkadzaja mi czyjesc podpisy w czytaniu postow to moge sobie wylaczyc ich pokazywanie i juz
a ten pkt akurat byl juz kiedys gdzies poruszony wiec po prostu tak mi sie przypomnial i dopisalem to
gdybym chcial zablokowac mozliwosc robienia dlugich podpisow to wystarczy nalozyc ograniczenie ilosci znakow i juz ale po co ja nie widze w tym zadnego rozwiazania

dlatego to co pisze to jest apel ktory mogl wystosowac kazdy z nas (czyt forumowiczow) nie zostanie to dopisane do regulaminu bo po co przeciez nie zmusze kogos do stosowania sie do tych zasad
- napisalem ten apel - mam zamiar dopisac to do faqa i tyle nie bede latal za kazdym postem i sprawdzal kto jak cytuje ale przyznaje sie ze czasami wywalam jakies cytaty jak mnie to wkurzy

a co do tego zebym wzial sie za konkretne zajecie - uwierz mi mam i to sporo i nie mowie tu o zajeciach na PWr

Pedros wlasnie dlatego odsylam wszystkich do Ciebie po korepetycje w cytowaniu

pozdrawiam Was serdecznie

- - - - - - - - - - - - - - - - - - info - - - - - - - - - - - - - - - - - -
66 zarejestrowany użytkownik
Pierwszy Moderator/Administrator
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Majonez jest offline   Odpowiedz cytując ten post