Dwaj Rosjanie jada pociagiem transsyberyjskim. Wyszli na korytarz zapalic. Jeden mowi: - O Zdrastwuj, kuda jedjosz. Drugi: - O Ja jedu iz Maskwy w Nowysybirsk - Pierwszy na to: - O Charaszo, a ja jedu iz Nowowosybirska w Maskwu... Pala dalej patrzac sie w zamysleniu w okno i po pewnej chwili jeden z nich mowi na to z zachwytem w glosie: - Wot ****a tiechnika!
Lew postanowil sie dowartosciowac. Zlapal wiec zajaca i pyta: - Kto tu jest krolem? - Ty, ty lwie - mowi wystrachany zajac. - Puscil go i zlapal zebre: - Kto jest krolem zwierzat? - Ty Lwie. - OK - Lew puscil zebre, dorwal niedzwiedzia, powalil go i pyta: - Mow kto jest krolem zwierzat. Mis byl nie w sosie wiec mowi: - OK, ty jestes krolem zwierzat. Lew dumny jak paw podchodzi do slonia i pyta: - Ty slon, kto jest krolem zwierzat. Slon spojrzal i nagle zlapal lwa traba i *******nal nim o skaly. Wybil mu zeby i pogruchotal kosci. Lew otrzasnal sie i mowi: - Kufa, son jak nie wies to sie nie denerfuj!
Pijany policjant zatrzymuje samochód. Zagląda przez szyb?. - Co? We dwóch za kierownica? Kierowca (jeszcze bardziej nawalony) odpowiada: - To jeszcze nie powód, ?ebyście otaczali samochód.
Po dziesiecioletniej hibernacji, buddza sie: Bush i Putin. Putin patrzy w gazete, zaczyna sie smiac i mowi: - USA przeszlo na komunizm! - Bush tez birze gazete i rowniez zaczyna sie smiac. W koncu mowi: - Zamieszki na granicy polsko-chinskiej.
Kierowca ciezarowki usilowal przejechac pod mostem. Niestety zaklinowal sie, blokujac przejazd. Nadjechala ,,drogowka,,. Policjant wysiadl, chodzi dookola, patrzy i mowi: - no i co ? Zaklinowal sie pan? - Nie! Wiozlem ****a most i mi sie paliwo skonczylo!
"Jedynym sposobem na to by zatryumfowało zło, jest gdy dobry człowiek nie robi nic." -------------------------------------------------------------------------------- Ten post NIE powstał w celu przekręcenia licznika o kolejną cyferke - copyright by nie Nimal ani nie Gallus a Eliasz __________________________________________________ _______________
|