Cytat:
Napisany przez Creew
To w takim razie w te ostatnie dni wakacji podskoczę sobie to salonu ery ( do serwisu mam za daleko  ). Joy mnie denerwował cała zimę, skończyła sie wilgoć to od razu odżył, teraz znów deszcze, powietrze przesycone H2O i problem pojawia sie z powrotem. Przynajmniej taką teorię wysnułem na zasadzie obserwacji.
A teraz takie pytanko czysto związane z gwarancją: Pisałem bezpośrednio do serwisu ery, ale chłopcy jakoś nie kwapią się odpisać od 3 miesięcy, mianowicie, czy ściągniecie panelu przedniego powoduje zerwanie gwarancji? w sumie tak to z telefonem nic wielkiego nie robiłem, czyszczony po ściągnięciu panelu patyczkami do uszu lekko zwilżonymi (niestety numerów seryjnych patyczków nie podam  ). Jeszcze taka kwestia "żeby nie było" => problem z joystickiem pojawił się ( miesiąc po zakupie telefonu w salonie  ) PRZED czyszczeniem telefonu wewnątrz(wiem, brzmi szumnie, ale głupio brzmi "czyszczenie podskórne"  ).
|
Jeśli odkręciłeś srubki to masz po gwarancji, no chyba, że zrobiłeś to w taki sposób, że nie widać sladów po tym zabiegu to o nic sie nie boj.
Cytat:
Napisany przez Docent
nie mam pojecia jaka mam wersje i nie mam ochoty sie z tym bawic  ogolnie moja znajomosc telefonow komorkowych stoi na poziomie bardzo niskim. moj mam wmiare "opykany" bo mam go juz ponad 1.5 roku.
|
Aktualizacja softu powinna pomoc.