Podgląd pojedynczego posta
Stary 30.08.2006, 20:25   #75
ro29
Guru

Data rejestracji: 27.01.2005
ro29 niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
Witam !

Cytat:
Napisany przez pops
tak, zablokowałem bo nie używałem i używać nie będę bo sobie za to liczą zbyt dużo, a pretensje mam o to, że nie mogłem się przez telefon dowiedzieć czemu nie działa i kiedy będzie działać, czy do tego muszę mieć aktywny kanał dostępu ?

a co do kłótni, to ja do tego podchodzę tak: płacę = wymagam, to jest pko inteligo i jeszcze oprócz tych 2 pln, płacę jakieś inne pierdoły za to, że są na tyle uprzejmi i chcą trzymać moje pieniądze i zarabiać na obracaniu nimi, i jedyne czego żądam w zamian to jest to, żebym miał do nich dostęp w każdej chwili.

chciałem skorzystać z usługi za którą płacę, skorzystałem ? nie. i do tego straciłem czas na wycieczki do oddziału i stanie w kolejce.

są rózni ludzie, mój znajomy płaci za konto w bph 30pln miesięcznie i się cieszy, niektórzy zachwalają pko, a jeszcze inni trzymaj ą pieniądze w szafie, ja musiałem wykonać przelew, którego nie wykonałem kożystając z usługi za którą płacę i mi się to nie podoba, jak Wy tak lubicie to ok.

nie ma sensu dłużej na ten temat gadać. jest wolny rynek, mogę iść gdzie chcę, więc w najbliższym czasie zmienię bank i tyle.
Po pierwsze - z tego co piszesz w PKO Inteligo za dostęp telefoniczny się płaci jakiś abonament czy jak ?? Jeśli tak to rzeczywiście kiepsko to wygląda ... w Inteligo oczywiście tego nie ma (opłaty).
Co zaś do dowiedzenia się - nie wiem - ale chyba jakąś infolinię mają ??
A czy musisz mieć aktywny kanał dostępu - nie wiem ...
Masz rację, że płacisz i masz prawo wymagać - to prawda - ale po prostu nie warto się z tego powodu tak aż denerwować - dziś ludzie jakoś przyzwyczaili się, że mają mieć wszystko 24h/ 7 dni w tygodniu - owszem - to często wygoda i sam to doceniam - ale awarie też się zdarzają ...

Ja nie zachwalam PKO - też nie raz mnie już zdenerwowali - ale mam konto w Inteligo z tego względu chociażby, że mam w pobliżu sporo bankomatów, do tego możliwość bezprowizyjnej wpłaty w PKO - to u mnie przeważyło (była jeszcze promocja co też było zachęcające ) - jakbym miał takie warunki z mBank czy innym bankiem to podejrzewam, że chyba tam założyłbym konto - bo koszty zazwyczaj niższe ... Ale jest jak jest, ideał trudno osiągnąć ...

Pozdrawiam
ro29

ro29 jest offline   Odpowiedz cytując ten post